Grieperig en bijna afscheid voor een week....

Bah ik ben grieperig.. Mijn vriend is al ziek, maar die moet gewoon doorwerken (leuk zelfstandige te zijn!) en nu ben ik ook al niet fit. Keek gisteravond in de spiegel en schrok van mijn spiegelbeeld, bijna zwarte kringen onder mijn ogen. Maar goed ik doe alsof het niet bestaat en ga gewoon door. Moet strijken en beginnen met inpakken, want donderdag vertrekt mijn zoon van 14 met zijn vriendje naar Spanje (op bezoek bij oma). Ja jullie lezen het goed, ik laat mijn zoon alleen vliegen naar Spanje, zet hem op het vliegtuig en hij wordt daar afgehaald. Zijn vriendje komt hier al jaren, ze weten de weg, maar ik ben als de dood hoor. Doe natuurlijk alsof het heel normaal is, hij gaat ook iedere dag alleen 12 kilometer fietsen of met de metro of trein. Of ik zet hem bij een ander in de auto, maar het is het idee he!!!!! Afgelopen zomer waren wij hier met 5 moeders en de kinderen. Erg gezellig. Deze foto is gemaakt op mijn 41e verjaardag toen we lekker gek aan het doen waren.


Geniet van de week, groetjes Madelon

Reacties

 1. Madelon het voordeel van vliegen is dat de jongens onderweg niet uit kunnen stappen. Ze komen dus gewoon op de plaats van bestemming aan, wees maar gerust.
  En we kunnen elkaar de hand geven wat grieperigheid betreft.

  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Madelon

  Stoer hoor van jouw! je zoon alleen op vakantie..maar hij is bij oma toch ??

  Waarom ben je niet lekker meegegaan ??
  Heerlijk toch er even tussen uit?

  Nou sterkte met je griepje..........

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik snap dat het spannend is hoor. Het lijkt me wel fijn dat hij met z'n vriend gaat.

  Nou ik wens jullie van harte beterschap toe
  groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Madelon,
  Wanneer er niets met het vliegtuig gebeurt, zitten die twee knaapjes er natuurlijk hartstikke veilig! Onderweg uitstappen is er niet bij en aan de andere kant wacht oma, wat kan er gebeuren. Maar ja, moeders zeker die met een griepje en een beetje 'snip', blijven op zo'n moment ijsberen op de weg zien. Maar goed dat die twee gastjes daar totaal geen idee van hebben!
  Sterkte hoor!Luister later maar naar zijn enthousiaste verhalen. Gaat helemaal goed komen.
  Lieve groet, Maeja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik bedoel dus, Marja. Maar hij was vlugger dan het licht....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi
  nee het was geen 30e verjaardag, was het maar waar...deze zomer 45 !!!maar m'n 30e blogje...
  Beterschap en sterkte.
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Madelon
  Er staat een award op mijn blog voor jou.
  Het is de sunshine award, en ik moest gelijk aan jou denken. Zeker vandaag, nu je zoon naar een ander land gaat. Daarom wil ik jou even op deze manier een zonnestraaltje toesturen. Die kan je vast wel gebruiken.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi madelon!Im assuming this is your son and you.Lovely photo of the two of you.Since I dont speek Dutch Im going by the pictures, LOL. I was thinking your blog was in English too cause I wouldnt be here if it wasnt LOL.I do wish I did though.I love learning languages.I know Greek of course, Im learning arabic.


  Happy new week to you!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts