Bijna weekend

Zo mijn luie dagje van gister is weer ten einde, ik heb genoten van mijn dag in het Elysium, na er 2 jaar niet meer te zijn geweest.
Vandaag dus weer het gewone leven, niets zitten in een bubbelbad, maar stofzuigen en wassen (ik doe buiten koken vrijwel niets in het weekend, die tijd is voor mijn gezin).
Net even 2 lampenkapjes gemaakt en geplaatst op mijn andere weblog. Een heel gedoe want alhoewel ik een hele goede camera heb (Nikon D80) kan ik het ding weleens door het raam gooien zulke slechte binnenfoto's maakt hij, ze zijn altijd te donker! Dus mochten jullie tips hebben voor een eenvoudige camera die wel makkelijk binnen mooie foto's maakt hou ik mij aanbevolen voor de tips!!!

Groetjes en een fijn weekend Madelon

Reacties

 1. Hoi

  Als je op mijn blog kijkt zie je een link naar de webwinkel ,nog niet alle jdl artikelen staan erin hoor ! ben er nog steeds mee bezig...daar kan je het tijdschrift bestellen.................succes!

  Nu ga ik echt weg............daag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Madelon,
  Ik was vanmiddag lekker aan het snuffen tussen alle blogs hier. En ik heb beide blogs van je bekeken. Erg leuk! En ik ben ook zeer benieuwd naar je aan komende webwinkeltje.
  Fijn weekend alvast ! Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi I just found you a new place here.Im folower Ehre as well.


  Yes we had 12 inches of snow on the weekend.Tuesday more on the way, LOL, Im tired of it, I want Spring!

  Have a happy new week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow my typing is bad when I hurry lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Madelon, mocht je een goede tip voor een camera hebben, geef hem aan me door alsjeblieft. Ben nog maar net begonnen en vind het maken van mooie foto's zo moeilijk. De camera van mijn man helpt me er ook niet echt bij. Groet, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts