Wat eten we vandaag.......

Een lekkere donkerbruine bol, met verse zoete Hollandse aardbeien, en rabarbermoes.
Rabarbermoes a la Madelon
Rabarber
2 zakjes vanillesuiker
1 scheutje witte rum
Kaneelstokje (of kaneelpoeder)
1 eidooier
Rabarber wassen en met een klein laagje water opzetten tot het moes wordt.
Vanaf het begin een kaneelstokje meekoken.
Wanneer de rabarber moes is toevoegen: 2 zakjes vanillesuiker, 1 scheutje rum en een eidooier..
Goed roeren en laten afkoelen.
Eet smakelijk.
Groetjes
Madelon
Heerlijk !!!..... Groetje Rianne
BeantwoordenVerwijderenMmmm, smullen!!
BeantwoordenVerwijderengroetjes
Hermine
Lekker.......de aardbeien en het brood dan............maar de rabarber moes..jakkes !!!.....fijne week ...lieve groetjes Ria
BeantwoordenVerwijderenMadelon, BH's gevonden bij de Hunkemoller. How hard can it be :))
BeantwoordenVerwijderenBen wel benieuwd hoe de rabarber-moes smaakt. Mijn kinderen vinden rabarber met rozijnen altijd lekker dus wie weet is dit ook een goede tip!
BeantwoordenVerwijderengroetjes jolanda
Kijk... en dát heb ik nou nog nooit op: rabarber.
BeantwoordenVerwijderenMaar ik weet het goed gemaakt: jij een paar radijsjes van mij en ik wat rabarbermoes van jou. Wanneer spreken we af ;o)