Mijn E-reader


Je wat...
nou mijn E-reader, geloof me over een paar jaar weet iedereen wat dit is. Wat een uitvinding.
Al jaren sleep ik boeken mee op vakantie en vriendlief leest ook graag dus een boek of 10 worden wel ingepakt.. Tot ik nu de E-reader heb ontdekt, had hem al eerder zien verschijnen maar vond het steeds te duur (nog wel hoor maar ja, je moet jezelf af en toe eens kietelen). Een leuke aanbieding met 10 digitale titels waarvan er al een paar op mijn verlanglijstje stonden. En ik heb het dus gedaan.
Wat een gemak, je koopt een boek online, krijgt hem direct per download en voila je kan digitaal lezen. Letters vergroten ook zoiets, dat gaat niet met mijn echte boeken en die leesbril die irriteert me mateloos. De deur opendoen en zoeken waar ik ook alweer was.. Allemaal weg, want als ik mijn boek weer aan doe (hahah) gaat hij gelijk naar de pagina waar ik was..
Ik denk dat ik reuze van mijn aankoop ga genieten op vakantie en een koffer thuis kan laten.
Groetjes en fijne week,
Madelon

Reacties

 1. Ha Madelon,

  Laat ik nou net 5 minuten geleden op een forum waar ik al jaren lees en schrijf een posting hebben zitten lezen over de voor en tegens van de E-reader.

  Ja als je veel boeken wilt meenemen op vakantie is het een uitkomst,en zeker ook voor Nederlanders die in het buitenland wonen en toch graag een Nederlandstalig boek lezen.

  Ik lees ook heel graag,en stopten vroeger ook altijd een aantal boeken in de koffer en een in de handbagage zodat ik in het vliegtuig ook wat te lezen had, op de lange vluchten naar de tropen.
  Maar ik bemerkte al snel dat wanneer ik aan de terugreis begon dat ik het boek kon openslaan op de bladzijde waar ik met lezen gestopt was bij het uitstappen.
  Ik heb nooit geen tijd om op vakantie te lezen, ben altijd met andere dingen bezig,wil zoveel mogelijk zien van het land waar ik verblijf,begeef me tussen de locals.kortom....ben altijd in veel dingen geinteresseerd en bezig,kom niet toe aan het lezen van 'n boek,of het moet m'n reisgids zijn om wat op te zoeken;-)

  Maar jij gaat vast heel veel plezier krijgen van de vakantiegadget van het jaar.

  Fijne zondag!
  Lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Madelon.............jij bent ook superrrrr modern he????

  Ik wist dat het bestond reuze handig.........maar ik ben er te ouderwets voor...........geef mij maar een boek !!!

  Geniet...........leuke blog zo............liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Madelon,
  E-reader, had er van gehoord maar wist niet precies wat het was. Nu dus wel! Zou wat voor mij zijn.Naar Turkie had ik ook weer bijna overgewicht dankzij de (té) vele boeken die persé mee moesten...pffff...
  Aan de andere kant is gewoon een tastbaar boek ook wel lekker eigenlijk. Benieuwd hoe het je verder bevalt, of je de echte boeken niet gaat missen.
  Waar ga je heen naar Portugal? Mooi land!!
  groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoezo een koffer thuislaten. Die koffer kun je toch gewoon vullen met souvenirs of gewoon leuke lapjes uit dat buitenland die je écht niet kon laten liggen???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad een uitvinding, zo'n boek dat je 'aan kan zetten'. Een poosje terug las ik ook ergens een discussie over de voors en tegens van zo'n E-reader. Er waren mensen die het erg zonde vonden om aan te schaffen omdat ze graag gewone boeken hadden die ze dan na het lezen zo mooi in de boekenkast konden zetten. Toen dacht ik: 'ja dat zou ik ook hebben... ik vind zo'n boekenkast ook erg gezellig staan in huis.'
  Vervolgens zei een ander weer: 'je hoeft het aanschaffen van boeken toch niet af te schaffen? Je kunt toch ook beide doen? Gewone boeken voor thuis en de E-reader voor op reis.' En dat is natuurlijk ook een idee, want het is inderdaad een heel gesleep zo'n tas vol boeken.
  Wat mij nog wel tegenhoudt, is het relatief kleine aantal titels dat te verkrijgen is. Mijn lievelings genre (fantasy) zie ik er eigenlijk nooit tussen. Maar waarschijnlijk wordt de collectie snel groter en dan ga ik er ook eens over denken.
  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En zijn er ook al digitale boeken te leen via de biep?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Madelon, hij ligt al vanaf mijn verjaardag op de plank terwijl ik hem zo graag wilde hebben. Toch maar eens aan gaan beginnen.

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad een bijzondere uitvinding. Ik ben benieuwd of ik er over een paar jaar ook een heb, want ik ben toch echt wel een boekenmens. Lijkt me ook reuze handig als je bv lang ergens moet wachten.
  Fijne week,
  Liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook al zoveel positiefs over gelezen. Misschien dat ik er ook eens over ga denken, want ik lees heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Madelon,
  de bloem die jij bedoelt (denk ik) is een blauwe baardiris. Via goede tuincentra kun je ze krijgen, maar lang niet altijd in het blauw. Dit is nu het 2e jaar dat hij in de tuin staat en nu heb ik pas bloemen. Wel rijkelijk gelukkig, dat maakt veel goed!

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Wat ben jij heerlijk druk in blogland. Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts